Vacature: Afstudeerstagiair Communicatie

LTO Noord biedt per 1 september 2021 een stageplek aan voor een:

vollegrondsgroenteteelt-118

LTO Noord biedt per 1 september 2021 een stageplek aan voor een:

Afstudeerstagiair Communicatie
(Fulltime, standplaats Zwolle)

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel, sierteeltproducten of bijvoorbeeld energie. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Wat ga je in ieder geval doen?

Zoek jij een organisatie waar alle ruimte is om een afstudeeronderzoek uit te voeren waar je zelf blij van wordt én waar de organisatie daadwerkelijk iets mee wil doen? Dan ben je bij LTO Noord aan het juiste adres. In het nog op te starten project ‘Werken in de land- en tuinbouw’ bouwen we aan een landelijke imagocampagne voor de agrarische sector. Rond dit thema bepalen we samen jouw afstudeeropdracht, afhankelijk van jouw interesses en criteria van je opleiding. Het zou fijn zijn (en leerzaam voor jezelf 😊) als je naast het afstudeeronderzoek ook tijd hebt om mee te werken in de uitvoering van dit project. Je wordt begeleid door een van onze ervaren projectleiders communicatie.

Wat breng je mee?

Je zit in het laatste jaar van je hbo- of WO-opleiding communicatie of soortgelijk. Je bent geïnteresseerd in arbeidsmarktcommunicatie en imagocampagnes en ziet mogelijkheden voor een sterke onderzoeksvraag rond dit thema. Je voelt je verantwoordelijkheid voor je eigen onderzoek en werk en toont initiatief om hier een succes van te maken. Je blijft niet wachten op kansen, maar zoekt ze zelf op. Je bent benieuwd hoe het is om te werken in een politieke omgeving waarin veel verschillende partijen nodig zijn om een project tot een succes te maken. Je bent positief, ziet vooral kansen in plaats van problemen en snapt hoe belangrijk humor op de werkvloer is.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een vergoeding van € 300,-- bruto per maand bij een stage van 40 uur per week. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze stagiaires en medewerkers te halen. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Zo kun je tijdens deze coronacrisis – als dat moet – ook vanuit huis stagelopen. De formele standplaats is Zwolle. Van ons mag je een leerzame stagetijd verwachten, met juiste begeleiding en ruimte om het werkveld te leren kennen!

Interesse?

Solliciteren kan door je cv en motivatie te sturen naar vacature@ltonoord.nl t.a.v. Anneke Drenth, Senior HR-adviseur. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mirthe Post (projectleider communicatie), via het algemene nummer; 088 888 6666 of mpost@ltonoord.nl.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.