Vacature: Stagiair Vormgever/ Multimedia

LTO Noord biedt per 1 september 2021 een stageplek aan voor een

veehouder-van-diest-263

LTO Noord biedt per 1 september 2021 een stageplek aan voor een

Stagiair Vormgever/ multimedia
(Fulltime, standplaats Zwolle)

LTO Noord heeft in 2020 haar nieuwe strategische visie gelanceerd. Daar hoort een ambitieus bedrijfsplan bij, in het belang van boeren en tuinders, de samenleving en andere stakeholders. Voor ons allemaal dus. Onderdeel van het plan is dat we veel meer gaan inzetten op beeldcommunicatie. Zo hebben we een vormgeversteam opgericht dat ze bezig gaat houden met vormgeving, DTP en filmproducties.

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel, sierteeltproducten of bijvoorbeeld energie. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Wat doe jij?

Team Communicatie van LTO Noord bestaat uit een groep van zo’n 25 communicatieprofessionals die alle communicatie-uitingen van onze mooie agrarische vereniging verzorgen. Dat gaat van ledenberichten tot persberichten via o.a. nieuwsbrieven, video’s, websites en sociale media. Wij ondersteunen bestuurders en collega’s om hun vertaal te vertellen aan de buitenwereld. Daarnaast werken we samen aan het verbeteren van het imago van de sector. Dat doen we met verschillende middelen richting verschillende doelgroepen. Als stagiair vormgever denk jij mee over hoe we onze communicatie nog beter vorm kunnen geven. Je hebt al enige ervaring met vormgeving, maar wilt ook nog veel leren. Wij bieden jou daarvoor een plek.

Wat ga je in ieder geval doen?

Ben jij een uitblinker en iemand die graag uitgedaagd wordt? Wil je meewerken aan de verdere doorontwikkeling van onze nieuwe huisstijl? En lijkt het jou leuk om het boerenleven nog beter op de kaart te zetten? Dan hebben wij een leuke stage voor jou!

Als stagiair vormgever bij LTO Noord:

  • Maak je onderdeel uit van Team Communicatie, cluster vormgeving
  • Help je mee met DTP-werkzaamheden
  • Laat je zien wat je als vormgever in huis hebt en hoe wij je verder kunnen helpen bij je ontwikkeling
  • Assisteer je bij het printen en afwerken
  • Help je mee met onze nieuw op te richten webshop
  • Denk en help je mee bij het maken van filmproducties en animaties
  • Binnen het Team Communicatie word je begeleid door onze Vormgever. Van ons mag je een leerzame stagetijd verwachten, met juiste begeleiding en ruimte om het werkveld te leren kennen!

Wat breng je mee?

Je hebt een prettige persoonlijkheid en kunt goed schakelen in een zeer dynamisch en uitdagend werkveld. Je stapt in een organisatie die middenin een veranderingsproces zit en wordt daar enthousiast van. Je bent liever brutaal dan voorzichtig, maar altijd beleefd. Je bent leergierig en graag nieuwe dingen aan. Onze kernwaarden: verbindend, betrokken en toekomstgericht zijn op jou van toepassing. Je volgt op dit moment een voor de stage relevante mbo- of hbo-opleiding en je hebt ervaring met het Adobe Creative Cloud softwarepakket.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een vergoeding van € 300,-- bruto per maand bij een stage van 40 uur per week. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze stagiaires en medewerkers te halen. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Zo kun je tijdens deze coronacrisis – als dat moet – ook vanuit huis stagelopen. De formele standplaats is Zwolle.

Interesse?

Solliciteren kan door je cv en motivatie te sturen naar vacature@ltonoord.nl t.a.v. Anneke Drenth, Senior HR-adviseur. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeanine Mulder (Vormgever), M. 06 82 12 96 12. E: jmulder@ltonoord.nl.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.